Maattabel schoenen cm of US maten

Wanneer u Amerikaanse schoenen via het internet of in het buitenland wilt kopen en deze hebben een andere maatgeving, is het handig om uw eigen maat te kunnen opzoeken in een maattabel.

Op verschillende plekken kunt u een maattabel schoenen cm ofUSmaten vinden.

Als u uw Europese maat weet (cm) kunt u met behulp van een maattabel schoenen cm ofUSmaten uwUSmaat opzoeken. Let op dat de Amerikaanse (US) maatgeving anders is dan de Engelse (UK).

U zult ook merken dat bij een maattabel schoenen cm ofUSmaten vaak ook een verschillende maatgeving is voor mannen en vrouwen. Kijk hier dus goed naar. Een maat 38 is in de Amerikaanse maatgeving voor mannen een 6,0 en bij vrouwen een 7,5. Hierdoor wordt het allemaal niet makkelijk gemaakt om uw juiste maat te bepalen en daarom is een maattabel schoenen cm ofUSmaten ook zeer handig.

Let ook goed op dat er veel Amerikaanse merken zijn die hun eigen maatgeving hanteren. Ze gebruiken dan ook hun eigen maattabel schoenen cm ofUSmaten. Zoekt u dus naar een specifiek merk of design, is het vaak handig om even bij het Amerikaanse merk zelf, de maatgeving te controleren.